EN Kablosuz yaşam
Press Awards
Kurumsal Görseller İletişim

Logo

AirTies logosu sembolden ve yazı karakterlerinden oluşmaktadır. Logodaki her karakter ve sembol markayla özenle ilişkilendirilmiştir. Bu ilişki değişmez ve stabildir.Bazı hususi durumlar dışında, Sembol ve yazı karaterleri daima birlikte yazılmalıdır.Örn: Ürünün üzerinde sadece sembol paylaşılabilir.Bu gibi durumlarda, sembolü paylaşmadan önce ürün pazarlama departmanı ile görüşünüz.AirTies logosunu her zaman Master logo dosyasından alıp,yeniden oluşturarak kullanınız. (Pazarlama Departmanından temin edebilirsiniz)

Logo - misuse

Logonun sabit ve uyumlu bir görüntüde sergilenmesi çok önemlidir. AirTies logosunu her zaman Master logo dosyasından alıp,yeniden oluşturarak kullanınız. (Pazarlama Departmanından temin edebilirsiniz) Logoyu olduğu gibi,biçimini bozmadan,genişletme veya daraltma yapmadan kullanınız.Oluşabilecek hataları göstermek adına en çok yapılan hatalardan bazılarını yanda inceleyebilirsiniz.

Logo - clear space

Logo - Clear Space

AirTies logosunu en etkili biçimde kullanmak için logo etrafına sağlanması gereken boş alan ölçüleri belirtilmiştir.Belirtilen alanlarda logo teksten veya grafikten uzak yerleştirilmelidir.Sayfa kenarlarından her daim gerekli aralığı sağlayınız.Logo kullanılırken, mümkün olan maksimum aralığı sağlamayı tercih ediniz.

Master logo files

Master Logos

Biri pozitif biri negatif olmak üzere 2 ana logomuz bulunmaktadır.EPS doyası halinde Pazarlama Departmanından temin edebilirsiniz. Dosyaya farklı bir formatta ihtiyacınız olması halinde,AirTies Pazarlama Departmanı ile iletişime geçebilirsiniz.

Değerli Müşterilerimiz,

Ürünlerimizle ilgili bilgi ve destek talepleriniz için bize 0850 222 0 239 numaralı hat üzerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

AirTies